[Me_btk_ii] Re: [Me btk ii] segítség!

zsdandi at freestart.hu zsdandi at freestart.hu
2007. Nov. 30., P, 14:35:14 CET


            Szia! Igen, az volt a feladat. 2 lista (egy német, egy francia), ebből egyet kiválasztani és elemezni. + még kiválasztani 4 témakört, amiből a vizsgára készülsz fel, ő pedig eldönti, hogy miből (doga vagy a 4 témakör) és mit kérdez. Ha jó a dolgozatod, lehet, hogy ajánl jegyet, de akkor is el kell menni vizsgázni, ott tudjátok megbeszélni. Ha nincsenek meg a listák, megtalálod a szociológia tantervben a neten. Zs.Andi
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Szaniszlóné Pásztor Erzsébet<baba337 at freemail.hu>
Címzett: me_btk_ii at lista.sulinet.hu
Másolat: 
Elküldve: 13:56
Téma: Re: [Me_btk_ii] segítség!És tulajdonképpen mi is volt pontosan a feladat? A listából kellett kiválasztani egy témát, és boncolgatni? Ha jól tudom. (nem voltam órán, és csak fél infokból értesültem)Babazsdandi at freestart.hu írta: 

Sziasztok!
December 1.-re kell készen lennie az irányzatokból a házidogának. Felírtam a pasi e-mail címét, de elég bizonytalanul. Írja meg valaki légyszi pontosan. 
Másik: a szakd.író szeminárium házidogáját postán, az egyetemre kell küldeni, ugye?
Köszi: Zs.Andi_______________________________________________Me_btk_ii mailing listMe_btk_ii at lista.sulinet.huhttp://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/me_btk_ii________________________________________________________Maygar és nemzetközi újdonságok, slágerek egy helyen. Z2-zenére kattanva! 

_______________________________________________Me_btk_ii mailing listMe_btk_ii at lista.sulinet.huhttp://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/me_btk_ii


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lista.sulinet.hu/pipermail/me_btk_ii/attachments/20071130/3b447915/attachment.html


További információk a(z) Me_btk_ii levelezőlistáról