[Me_btk_ii] Help!

zsdandi at freestart.hu zsdandi at freestart.hu
2007. Dec. 5., Sze, 14:00:23 CET


            Szia Andi! 
Persze, nem biztos, hogy ezt fogod írni, hiszen majd engedélyezniük is kell a témádat, meg le kell adnod. Ez abszolút minta csak, annyiban jó, ha van fogalmad róla, legalább milyen típusú dolgozatot akarsz készíteni, hogy könnyebb dolgod lesz a felépítésével.
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Kocsisné Ivány Andrea<ivanyandi at freemail.hu>
Címzett: me_btk_ii at lista.sulinet.hu
Másolat: 
Elküldve: 11:32
Téma: Re: [Me_btk_ii] Help!Sziasztok!Köszi Andi! Aranyos vagy! De ugye még nem azt a témát kell leadni, amit ténylegesen választunk majd? Ez csak egy példa, hogy hogyan írnánk meg!Üdv.!Andreazsdandi at freestart.hu írta: 

Sziasztok! Én megcsináltam már a dolgozatot, megosztom veletek, csak légyszi úgy használjátok, hogy ne legyenek egyformák a dolgozatok!Két részből áll, az egyik egy oldal PowerPoint bemutató, ez a munkaterv folyamatábrája. A másik maga a munkaterv, ez a folyamatábra összetettebb elemeinek magyarázatát tartalmazza.
Ha akartok folyamatábrát készíteni, akkor ti is használjátok a PowerPointot, nagyon egyszerűen elkészíthető vele: bal sarokban alul - Alakzatok - folyamatábra - innen beszúrjátok a megfelelő elemeket, utána Alakzatok - nyilak - ezekkel összeköthetőek az ábrák. (először oda kattintasz, ahonnan induljon a nyíl, utána oda, ahova érkezzen). Szövegeket szövegdoboz beszúrásával lehet hozzá illeszteni.
Elnézést azoktól, akik ismerik a programot, nem akarok szájbarágós lenni. Sok sikert! Zs.Andi
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Me_btk_ii at lista.sulinet.huhttp://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/me_btk_ii____________________________________________________________Idén utoljára Könyvszerda! 30% kedvezménnyel 6 kiadó 1800 féle könyve! Válogasson karácsonyra! 

_______________________________________________Me_btk_ii mailing listMe_btk_ii at lista.sulinet.huhttp://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/me_btk_ii


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lista.sulinet.hu/pipermail/me_btk_ii/attachments/20071205/6245919c/attachment.html


További információk a(z) Me_btk_ii levelezőlistáról